5.4.2019 14:00 - 14:30 · Lautasella -lava ·

Parantava ruoka - Olli Posti

Olli Posti puhuu siitä, miten syömistä voi parantaa ilman vaivaa tai rajoitteita. Ruoan kuuluu maistua hyvälle ja tehdä hyvää. Nykykulttuurissa olemme unohtaneet monia ruoanlaiton keskeistä perusasiaa. Onneksi ne ovat tulossa takaisin. Ruoasta voi tulla maukkaampaa, ravitsevampaa ja paremmin sulavaa kuin koskaan ennen. Syötyään itsensä takaisin elävien pariin, Olli Posti on omistautunut levittämään ravitsevamman syömisen sanomaa suomalaisille. Ollin oivallukset ovat tuttuja luennoilta, mediasta, blogeista ja yhteisöistä. Vuonna 2016 hänet valittiin vuoden terveysvaikuttajaksi julkisessa some-äänestyksessä. Ollilta ilmestyi tammikuussa opaskirja Supermarketissa selviytymiseen.
Olli on seurannut koko ravitsemusalan kehitystä Suomessa ja maailmalla jo viidentoista vuoden ajan – ja kymmenen vuoden ajan osallistunut itsekin aktiivisesti keskusteluun.
Ollin keskeisin opetus on, ettei hyvästä tarvitse luopua, ja paheissakin voi panostaa laatuun. Syöminen saa olla juuri niin hauskaa, helppoa ja vapaata kuin haluat.

  • Aika: 5.4.2019 14:00 - 14:30
  • Paikka: Lautasella -lava
  • Esiintyjät: Olli Posti