6.4.2019 15:00 - 16:00 · Näytöskeittiö ·

Villiä ja luonnollista - Sami Tallberg ja Kalle Naatula

Suuntaa makuparimatkalle erikoisruokavalioihin ja superfoodeihin erikoistuneen catering-toimija Sami Tallbergin sekä viiniasiantuntija Kalle Naatulan johdolla. Ainutlaatuisessa sessiossa nautitaan kolme kekseliästä ja ravinnetiheää, vegaanista pikkuannosta kera autenttisten täsmäviinien. Sesongin makuihin sukeltavalla matkalla oivalletaan villi- ja raakaruokakokkailun sekä viinin ja ruoan yhdistämisen perusniksit. Hyppää kyytiin!

Huom: Tämä tasting on maksullinen.
Varaa paikkasi täältä: http://lautasella.messukeskus.com/tastingit/

Sisältö: 3 pikkuannosta ruokaa + 3 viiniä
Hinta: 24 € – paikkoja rajoitetusti!

Sami Tallberg
Sami Tallberg on maailmaa kiertänyt palkittu keittiömestari, kasvisruokakirjailija ja villiruokalähettiläs.
Tallbergin fokus on ravinnerikkaaseen ja puhtaaseen ruokatarjontaan erikoistuneen ’Supernatural’ catering toiminnan ja ’Kingdom of Heaven’ juhlatilan palvelukokonaisuudet sekä ympäri maata villiruokaan keskittyvät monipuoliset tapahtumat ja -neuvonantotehtävät.
Tallbergin raaka-aine repertuaariin kuuluu kaikki kotimaassa saatavilla olevat superfoodit, satakunta luonnonvaraista viliyrttiä ja 70 villisientä - eli Samin (samitallberg.com) tarjoamat palvelut ja tieto-taito ovat Suomen maalla täysin uniikkia. Lisäksi Samin oma polku ravinnon avulla monista herkkyyksistä ja allergioista tervehtyneenä takaa mainion ja inspiroivan kattauksen, vaativammallekin asiakkaalle!

Kalle Naatula
Tapahtuman näytöskeittiön isäntä Kalle on työskennellyt viinin ja ruoan parissa monipuolisesti 10+ vuotta. Kokemusta on karttunut niin ravintoloista, viinitiloilta, tapahtumajärjestämisestä kuin media-alalta. Juuri nyt Kalle tuottaa viinikursseja, työpajoja, juontokeikkoja sekä sisältöjä ammattitaidolla, omintakeisen rennolla ja hauskalla tyylillä.

Katso lisää: naatula.com

  • Aika: 6.4.2019 15:00 - 16:00
  • Paikka: Näytöskeittiö
  • Esiintyjät: Sami Tallberg, Kalle Naatula