Skip to content

Hyödynnä diginäkyvyydet

Laajenna osallistumistasi messuosaston ulkopuolelle ja tavoitat potentiaaliset asiakkaasi entistä tehokkaammin! Tutustu eri vaihtoehtoihin ja kysy lisää. Mietitään yhdessä teille toimivin kokonaisuus.

Tutustu eri vaihtoehtoihin:

Messuklubilaiset ovat täydellinen kohderyhmä sinulle! Näy messuklubikirjeissä, tarjoa etuja ja järjestä messuklubilaisille omia tilaisuuksia. Messuklubin avulla tavoitat parhaimmillaan tuhansia uusia potentiaalisia asiakkaita.
Jätä visuaalinen jälki! Digital signage -näytöillä tavoitat kävijät niin Messukeskuksen ulko- kuin sisäpuolellakin: ohjaa osastollesi, kerro uutuustuotteesta tai muistuta brändistäsi – diginäytöillä vain luovuus on rajana!
Verkkosivujemme kautta tavoitat parhaimmillaan kymmeniä tuhansia ihmisiä! Hanki lisänäkyvyyttä jo ennen messuja tai näy vaikka läpi vuoden. Banneri tapahtuman verkkosivuilla takaa, että tavoitat juuri oikean kohderyhmän!
Tee kanssamme sisältöyhteistyötä. Mahdollisuuksia on monia, valitse sopivin tai vaikka kaikki. Blogikirjoitus, asiantuntijapuheenvuoro, somenäkyvyys tai jotain ihan muuta. Mietitään yhdessä teille parhaiten sopiva sisältöyhteistyön muoto!

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä