6.4.2019 16:15 - 17:00 · Näytöskeittiö ·

Hamppuherkkuja villiyrttispesialisti Sami Tallbergin kanssa

Hamppu-Jaakko kokkaa villiyrttispesialisti Sami Tallbergin kanssa herkullista ja erittäin ravintorikasta ruokaa markkinoiden ainutlaatuisimmista superfoodeista.
Samalla kun Sami loihtii herkut Idätetyistä Luomu Hampunsiementuotteista ja CBD-A Hamppumehutuotteista, Hamppu-Jaakko kertoo kyseisten hampputuotteiden huikeista vaikutuksista ja antaa vinkkejä niiden maksimaaliseen hyödyntämiseen.
Hamppu-Jaakko, eli Jaakko Myllyniemi, perusti Hamppumaan vuonna 2014 missionaan lisätä suomalaisten tietoisuutta hampun lukuisista hyödyistä ja edistää kotimaista hampputeollisuutta. Kasvisravintoloissa ja Samin apurina toiminut hamppukokki liputtaa koko hamppukasvin hyödyntämisen puolesta ja hänen iloisen intohimoisena pyrkimyksenä on täydellisesti hamputtaa suomalaisten ruokalautaset. Sami Tallberg on maailmaa kiertänyt palkittu keittiömestari, kasvisruokakirjailija ja villiruokalähettiläs.
Tallbergin fokus on ravinnerikkaaseen ja puhtaaseen ruokatarjontaan erikoistuneen ’Supernatural’ catering toiminnan ja ’Kingdom of Heaven’ juhlatilan palvelukokonaisuudet sekä ympäri maata villiruokaan keskittyvät monipuoliset tapahtumat ja -neuvonantotehtävät.
Tallbergin raaka-aine repertuaariin kuuluu kaikki kotimaassa saatavilla olevat superfoodit, satakunta luonnonvaraista viliyrttiä ja 70 villisientä - eli Samin (samitallberg.com) tarjoamat palvelut ja tieto-taito ovat Suomen maalla täysin uniikkia. Lisäksi Samin oma polku ravinnon avulla monista herkkyyksistä ja allergioista tervehtyneenä takaa mainion ja inspiroivan kattauksen, vaativammallekin asiakkaalle!

  • Aika: 6.4.2019 16:15 - 17:00
  • Paikka: Näytöskeittiö
  • Esiintyjät: Sami Tallberg, Jaakko Myllyniemi