5.4.2019 16:00 - 17:00 · Näytöskeittiö ·

Raakasuklaan viinikaverit - Jaakko Halmetoja ja Kalle Naatula

Syvenny suklaan ja viinin välillä suussasi soivien sinfonioiden ytimeen suklaa-alkemisti Jaakko Halmetojan sekä viiniasiantuntija Kalle Naatulan johdolla. Esitys käy läpi aidon raakakaakaon ja -suklaan käyttötapoja ja makuprofiileja – terveysvaikutuksia unohtamatta. Viihdyttävän session aikana opit eri viinien ja suklaan välisiin makuelämyksiin vaikuttavista nyansseista ja pääset maistelemaan kiinnostavia makupareja.

Huom: Tämä tasting on maksullinen.
Varaa paikkasi täältä: http://lautasella.messukeskus.com/tastingit/

Sisältö: Lajitelma suklaaherkkuja suositusviineineen
Hinta: 19 € – paikkoja rajoitetusti!

Jaakko Halmetoja
Jaakko Halmetoja on hyvinvointi- ja ravintoasiantuntija sekä tietokirjailija, joka tunnetaan superruoka- ja biohakkerointi-ilmiöiden pioneerina sekä ”ruokafuturistina”. Viimeisen vuosikymmenen Halmetoja on kansantajuistanut säännöllisten mediaesiintymisten sekä noin 100:n vuosittaisen luennon kautta eri terveysteknologioiden ja raaka-aineiden hyötyjä sekä uniikkeja käyttötapoja. Halmetoja on toiminut hyvinvointialan sarjayrittäjänä 20-vuotiaasta lähtien ja työskentelee neuvonantajana useille sekä suomalaisille että kansainvälisille terveysalan kasvuyrityksille.

Kalle Naatula
Tapahtuman näytöskeittiön isäntä Kalle on työskennellyt viinin ja ruoan parissa monipuolisesti 10+ vuotta. Kokemusta on karttunut niin ravintoloista, viinitiloilta, tapahtumajärjestämisestä kuin media-alalta. Juuri nyt Kalle tuottaa viinikursseja, työpajoja, juontokeikkoja sekä sisältöjä ammattitaidolla, omintakeisen rennolla ja hauskalla tyylillä.

Katso lisää: naatula.com

  • Aika: 5.4.2019 16:00 - 17:00
  • Paikka: Näytöskeittiö